Samsun Ticaret ve Sanayi Odası | www.samsuntso.org.tr
Dil değiştir : Tr En
FAALİYET RAPORU BASIMI İHALESİ 2020 « Geri
 11 Kasım, 2020

Bu ihalenin teklif verme süresi bitmiştir.
Diğer Satınalma Talepleri Tüm Satınalma Talepleri »
{Zeyilname} Samsun Ticaret Ve Sanayi Odası Yeni Hizmet Binası IP Güvenlik Kamerası Sistem Kurulumu Yapılması İşi
17 Haziran, 2021
Samsun Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yaptırılmakta olan “Oda Yeni Hizmet Binası” için 18 Haziran 2021 Cuma günü saat 14:30’da Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Hizmet Binasında yapılacak olan “Samsun Ticaret Ve Sanayi Odası Yeni Hizmet Binası IP Güvenlik Kamerası Sistem Kurulumu Yapılması İşi” İhalesinin tarihi aynı gün (18 Haziran 2021 Cuma) saat 13:30 olarak değiştirilmiştir. Bu nedenle tekliflerin son teklif verme saatinde yapılan değişiklikler dikkate alınarak verilmesi gerekmektedir.    Bilgi alınmasını rica ederiz.
KIRTASİYE İHALESİ
11 Haziran, 2021
KASKO VE TRAFİK İHALESİ
7 Haziran, 2021