|
|
Samsunspor Kulüp Başkanvekili ve İcra Kurulu Üyesi Veysel Bilen, Samsunspor A.
17 Ekim, 2024
Samsunspor Kulüp Başkanvekili ve İcra Kurulu Üyesi Veysel Bilen, Samsunspor A.Ş. İcra Kurulu Üyeleri Serkan Kaya ve Fazlıhan Carus, STK ziyaretleri çerçevesinde Samsun TSO’yu ziyaret ederek, Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ve Meclis Başkanı Haluk Akyüz ile bir araya geldi.
Oldukça samimi bir şekilde geçen ziyarette karşılıklı fikir alışverişi yapıldı. Ziyarette konuşan Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ve Meclis Başkanı Haluk Akyüz, Samsunspor’un herkesin ortak paydası ve değeri olduğunu belirterek, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da desteklerinin devam edeceğini belirtti.
“Sizlerin desteği bizlere güç veriyor”
Samsunspor Kulüp Başkanvekili ve İcra Kurulu Üyesi Veysel Bilen ise, Samsun TSO’nun Samsunspor’a loca ve kombine desteğinden dolayı Murzioğlu ve Akyüz’e teşekkür etti. Samsun’da sivil toplum örgütlerini yanlarında görmekten duyduğu memnuniyeti ifade eden Bilen, “Atalarımızın da dediği gibi, bir elin nesi var, iki elin sesi var. İyiye, güzele, başarıya ulaşmamız için ellerimizi birleştirmemiz lazım. Samsun iş dünyasını temsil eden Ticaret ve Sanayi Odamızın yanımızda olduğu görmek bizlere güç veriyor. İnşallah Samsun’da yaşadığımız bu birlikteliklerle daha güzel günlere ulaşacağız” dedi. Bilen daha sonra, Murzioğlu ve Akyüz’e arkalarında isimlerinin basılı olduğu Samsunspor forması hediye etti. |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
Başkanlardan genç mimar kardeşlere "hayırlı olsun" dileği |
13 Haziran, 2025 |
Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ve Samsun Ticaret Borsası Başkanı Sinan Çakır, Samsun Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Akyüz’ün iç mimar çocukları Selenay ve Tolunay Akyüz tarafından kurulan Akyüz Mimarlık ofisini ziyaret etti. Ziyarette Murzioğlu ve Çakır, genç mimar kardeşlere yeni iş yerlerinin hayırlı olmasını dileyerek, başarı temennilerini iletti.
Başkanlardan Akyüz Mimarlık’a ziyaret
Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkan Yardımcısı Salih Zeki Murzioğlu ile Samsun Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Çakır, Samsun Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Akyüz’ün iç mimar olan çocukları Selenay ve Tolunay Akyüz tarafından kurulan Akyüz Mimarlık ofisini ziyaret etti. Ziyaret kapsamında Murzioğlu ve Çakır, genç girişimcilere “hayırlı olsun” dileklerini ileterek, yürüttükleri mimari çalışmalar ve projeler hakkında bilgi aldı.
Genç vizyonuna övgü
Ziyarette konuşan Murzioğlu, gençlerin ortaya koyduğu yenilikçi bakış açısını takdir ettiğini belirterek, Akyüz kardeşlerin Akyüz Mimarlık çatısı altında markalaşma yolunda attıkları adımları memnuniyetle karşıladıklarını ifade etti. Murzioğlu ve Çakır, ofisten ayrılmadan önce Selenay ve Tolunay Akyüz’e başarı temennilerini sunarak, her zaman yanlarında olacaklarını dile getirdi.
|
|
|
 |
|
Samsun TSO’da bayram coşkusu |
7 Haziran, 2025 |
Samsun Ticaret ve Sanayi Odası’nın (TSO) geleneksel Kurban Bayramı kutlaması, geniş katılımla birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleşti.
|
|
|