Samsun Ticaret ve Sanayi Odası | www.samsuntso.org.tr
Tel : +90 362 432 36 26 | İletişim
Dil değiştir : Tr En
Müşteriler ile tedarikçileri buluşturan Polonyalı bir platform, tıbbi ekipman üreticileri veya distribütörleri aramaktadır. « Geri
 12 Temmuz, 2024

Referans kodu: BRPL20240607001

Linki: https://een.ec.europa.eu/partnering-opportunities/polish-platform-connecting-customers-and-suppliers-looking-producers-or-0

Polonya'da 2008 yılında hayata geçirilen çevrimiçi platform, tıbbi ekipman satıcıları ve alıcıları için bir pazar yeridir. Satıcılar için Polonya'daki dağıtım kanalına kolay erişim sağlamakta,  ve sınırsız ürün teklifleri verebilmektedirler. Belirli bir ürünle ilgilenen alıcılar, platform üzerinden tek bir tıklamayla tüm tedarikçilere sorularını gönderebilmekteler. Onlar için platform, farklı tedarikçilerden teklif toplamaya ve karşılaştırmaya olanak sağlamakta. Veritabanında 150.000'den fazla cihaz ve 700'den fazla distribütör, servis ve hizmet sağlayıcı bulunmaktadır. Kullanıcının bir sorgu göndermek için sisteme giriş yapmasına gerek yoktur.

Şirket, Polonya'daki tıbbi ekipman tedarikçilerinin veritabanları arasında lider konumdadır. Ticaret fuarları ve tıbbi konferanslar sırasında portalı aktif olarak tanıtımakta ve tıbbi personelin platformu kullanmaları için eğitim vermekte, böylece portalı kullanan potansiyel tıbbi ekipman müşterilerinin sayısı sürekli artmaktadır.

Platform alıcılar için ücretsizdir ve satıcılar, veri tabanında bir teklif oluşturma desteği, veri tabanına eklenen sınırsız sayıda ürün ve konferanslar ve ticaret fuarları sırasında potansiyel alıcılar arasında aktif tanıtım içeren bir abonelik ücreti ödemektedirler. Şirket, dünyanın her yerinden tıbbi ekipman üreticileri ve distribütörleri ile uzun vadeli işbirliği kurmaya isteklidir.

Diğer Duyurular Tüm Duyurular »
 
Binalar İçin Enerji Verimliliği Çözümleri ve Sürdürülebilir Yapı Malzemeleri Arayışındadır.
18 Nisan, 2024
https://een.ec.europa.eu/partnering-opportunities/energy-efficiency-solutions-buildings-and-sustainable-construction TRDE20240220011 Almanya’daki %35 civarındaki enerji tüketimi ve %30 civarındaki Co2 emisyonu binalar sebebiyle gerçekleşmektedir. Yeni bina teknolojilerinin iklim hedefine katkıda bulunmaları için büyük bir potansiyel mevcuttur. Bir Alman mimari şirketi metodolojik bina tasarımı konusunda uzmandır. Ofisler, Sağlık Sektörü ve Endüstriyel alanlar için sürdürülebilir yüksek performanslı binaların planını ve inşaatını gerçekleştirmektedirler. Bazı enerji tasarruflu binalara ve sertifikalı pasif evlere vurgu yaparak  geleceğe doğru sürdürülebilirliği düşünebilmektedirler. Şirket’in uzmanları pasif bir evin sadece çevre korumasına aktif bir katkı sağlamakla kalmayacağını aynı zamanda sürdürülebilirliğin de sarfedilen çabanın karşılığını vereceğine dikkat çekmektedir. İnovatif enerji için yapılan ek harcamalar bile uygulamada oldukları birkaç yıl içerisinde kendi masraflarını çıkarmaktadırlar. Bu durumun varlığı, tamamlanmış binalarda yürütülen çalışmalarla görülmektedir. Alman şirketi her zaman en son çözümlerin peşindedir ve yerleşim dışı binalarda enerji verimliliği için geliştirilen yeni teknolojiler üzerinde tartışmaya ve inşaat için üretilen yeni malzemeleri öğrenmeye karşı ilgi duymaktadır. Farklı ortaklık çeşitlerine karşı açıktırlar.
Endüstriyel kullanıma ve ticarete yönelik araç gereçlerin tedarikçisi olan bir Çek firması yeni ürünlerin tek distribütörü olarak rol alma arayışındadır.
26 Temmuz, 2024
Referans Kodu: BRCZ20240605011 Linki: https://een.ec.europa.eu/partnering-opportunities/czech-supplier-tools-and-equipment-industry-and-trade-looking-act Alanında 30 yıldan fazla tecrübeye sahip Çek firması, endüstri, ticaret ve el sanatlarında kullanıma yönelik araç gereçlerin tedarikçisidir. Şirketin stoğunda 10.000’den fazla ürün bulunmakta ve aletler, koruyucu ekipman, malzemeler, atölye mobilyası ve makinesi gibi ürünleri sunmaktadır. Şu anda bahsi geçen kategorilerdeki yeni ürünleri portfolyosuna eklemek için arayış içerisindedir ve Çek piyasasındaki yeni ürünlerin tek distribütorü olarak rol üstlenmek üzere kendisini sunmaktadır. Öngörülen işbirliği ticari anlaşma çerçevesindedir.
Portekizli şirket enerji yönetimi ve ticari anlaşmalar için yeni çözümler aramaktadır.
15 Nisan, 2024
https://een.ec.europa.eu/partnering-opportunities/portuguese-company-looking-new-solutions-energy-management-and-commercial BRPT20240320011 Portekizli şirket yirmi yılı aşkın süredir teknik analiz, tasarım ve danışmanlık hizmetleri sağlamaktadır. Binalarda, endüstri ve lojistik için enerji yönetimi konusunda uzmanlaşmıştır. Hizmetleri arasında, ilk teşhis, maliyet tahminiyle birlikte çözüm sunulması, ekonomik uygulanabilirliğin ve yatırımın geri dönüşünün analiz edilmesi, finansman desteğinin araştırılması, kurulum ve uygulama hizmetleri yer almaktadır. Ayrıca yürütülen faaliyetlerin müşterilerinin ihtiyaçlarını karşıladığından emin olmak için takip hizmetleri de sunmaktadırlar. Şu anda şirket, özellikle enerji tüketiminin azaltılması, enerji verimliliğinin artırılması ve karbon emisyonlarının azaltılması olmak üzere enerji yönetimine odaklanan yeni çözümler aramaktadır. Firma, ürün portföylerini genişletmek istemektedir ve ürünlerini Portekiz'de temsil edebilecek şirketler aramaktadırlar. Bu nedenle şirket, ürünlerini temsil etmek için diğer işletmelerle ticari bir anlaşma kapsamında çalışmaya isteklidir.
Slovak KOBİ, sanayi sektöründe ve otomasyonda eşsiz ürünler arıyor.
14 Şubat, 2024
https://een.ec.europa.eu/partnering-opportunities/slovak-sme-looking-unique-products-industrial-sector-and-automation POD Reference: BRSK20240122021 Başta teknoloji, dijitalleşme ve otomasyon olmak üzere endüstriyel sektörlerde temsilci olarak faaliyet gösterme konusunda kanıtlanmış bir geçmişe sahip bir Slovak şirketi, uzmanlığını genişletmek ve benzersiz ürünler aramaktadır. Şirket, Slovak ve Çek pazarlarına açılmak isteyen yabancı şirketlere ticari anlaşmalar sunmaktadır. Şirket 1993 yılında ünlü Alman alev izleme sistemleri üreticisinin temsilcisi olarak kurulmuştur. Faaliyetlerinin başlangıcından itibaren şirket, endüstriyel brülörlerin alev tespiti ve enerji santralleri, ısı tesisleri, rafineriler, kimya tesisleri ve izabe tesislerinin yanma odalarındaki yanmanın izlenmesine odaklanmıştı. Daha sonra şirket, ağır sanayi alanlarında, için için yanan yangın algılama ile yangın izleme, makine ve robot güvenliği, dijitalleştirme ve otomasyon alanlarında da faaliyet göstermeye başlamıştır. Şirket, Alman iş ortaklarıyla uzun yıllar boyu kurduğu güvene dayanarak, diğer yabancı şirketlerle de işbirliği kurma olanağı sunmaktadır. Şirket çoğunlukla Slovakya, Çek Cumhuriyeti, Macaristan ve Polonya pazarlarında faaliyet göstermektedir ve ticari aracılık hizmetlerini AB ve AB dışı şirketlere ticari anlaşma kapsamında sunmaktadır.
Mayo ve yazlık giyim ürünlerinin dağıtımında ve üretiminde aktif olan Yunan sürdürülebilir moda markası, ürünleri için yenilikçi, çevre dostu ve sürdürülebilir ambalajların tedarikçileri aramaktadır.
12 Temmuz, 2024
Referans Kodu: BRGR20240628007 Linki: https://een.ec.europa.eu/partnering-opportunities/greek-sustainable-fashion-brand-active-production-and-distribution 2020 yılında vizyoner moda girişimcisi Anna Papoulina tarafından kurulan Sirene Egeenne, tatil giysileri sanatını zenginleştirmek üzere lüks, sürdürülebilir yüzme ve yazlık giyim ürünleri sunan seçkin bir Yunan markası olarak ortaya çıkmıştır. Her üstün parça Yunanistan’da ‘Sirene Egeenne’ markasıyla mitolojik Sirenlerin büyüleyici füzyonundan ve berrak Ege Denizi’nden esinlenilerek titizlikle tasarlanmış ve üretilmiştir. Sirene Egeenne’ in misyonunun özünde çevreye karşı bilinçli olurken aynı zamanda her vücut tipine göre mükemmel uyumun özgüvenini sağlayan şık mayoların üretimini gerçekleştirmeye karşı duyulan adanmışlık vardır. Son koleksiyonları sadece nostaljik tasarımları değil, 1960’ların ve 70’lerin özgür esansını yakalamakta, fakat aynı zamanda çevre-dostu malzemelerin kullanılması aracılığıyla gerçekleştirilen sürdürülebilir modaya yönelik sürekli bir adanmışlığı da kapsamaktadır. Sirene Egeenne aktif olarak markanın değerlerine ve görüşlerine uyabilecek paketleme üreticilerini aramaktadır. İdeal paketleme çözümleri çevre dostu, yenilikçi ve ürüne kendine özgü değer katacak şekilde olmalıdır. Bu paketleme seçeneklerinin özellikle çevre korumaya katkı sağlayan sürdürülebilir dönüşümlü materyalden yapılmış olması veya dönüşümlü malzemelerden üretilmiş olması zorunludur. Şirket yazılı paketleme kutuları, dahili paketleme kağıtları, paketleme çantaları, kumaş torbalar gibi konularda sunulacak önerilere açıktır.
Otizm
SAMSUN TİCARET ve SANAYİ ODASI
Tel : +90 (362) 432 36 26
Faks : +90 (362) 432 90 55
E-Posta : samsuntso@samsuntso.org.tr
KEP : samsuntso@hs03.kep.tr
Adres : Yenimahalle Mah. 839.Sokak No:120 CANİK / SAMSUN
,
Samsun TSO Bülten
Samsun Ticaret ve Sanayi Odası | Facebook Samsun Ticaret ve Sanayi Odası | YouTube Samsun Ticaret ve Sanayi Odası | Twitter Samsun Ticaret ve Sanayi Odası | Linkedin Samsun Ticaret ve Sanayi Odası | Instagram Samsun Ticaret ve Sanayi Odası | RSS
Bilgi Edinme | Telefon Rehberi | Görüş ve Öneri | Üye Bilgi Güncelleme | Hesap Numaraları | Sıkça Sorulan Sorular
Site Haritası | Web Mail | Mobil Site | E-Organ
Ticaret Sicil Gazetesi | Müteahhitlik Karnesi | Marka/Patent Araştır | Fire ve Zaiyat Oranları | Sermaye Piyasa Verileri
Mükellef Bilgileri Bildirimi | Yatırım Teşvik Mevzuatı | NACE Kodu Sorgula | Kamu İhale Bülteni
Barkod İşlemleri | Resmi Gazete | Fuar Rehberi | Mevzuat Ara | M.E.R.S.İ.S
Samsun TSO Eğitim Vakfı | Hizmet Standartları | Basında Biz | Raporlar | İstatistik | Ekonomik Bülten
TOBB - Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Enterprise Europe Network Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Blacksea Enterprise Europe Network Rekabet Kurumu
Toplam 1 (bir) adet Duyuru Bulunmaktadır. 1
1
Vergi Mükellefiyetinin Terkin Olması Nedeniyle Üyeliği Askıya Alınan Firmaların Oda Kayıtlarının Silinmesi Hakkında Bilgilendirme
Sayın Üyemiz, Oda sicil kayıtlarımızda vergi mükellefiyet durumları “terk” olarak gözüken üyeler; 5174 sayılı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Odalar ve Borsalar Kanunu’ nun 3. bölümünde yer alan Oda, Borsa ve Birlik organları seçimlerine katılma niteliklerinin belirtildiği 83. maddesinin f fıkrasında yer alan “Ticari ve sınai kazanç dolayısıyla gelir veya kurumlar vergisi mükellefi olmak” ibaresi uyarınca, vergi mükellefiyeti olmayan ve / veya vergi mükellefi olduğu bilgisini Odamıza iletmemiş üyelerimiz Odamız seçimlerinde seçme seçilme hakkına sahip olmayacaklardır. Ayrıca, 5174 sayılı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Odalar ve Borsalar Kanunu Oda Muamelat Yönetmeliği’nin 14. Maddesinin birinci paragrafındaki “Odalar, Kanunun 10 uncu maddesi uyarınca her yılın Ocak ayında üye kayıtlarını güncelleştirir. Buna göre; vergi mükellefiyetinin terkin edildiği tespit edilen veya içinde bulunulan yıldan önceki ikinci yılın Ocak ayının ilk gününden, güncelleştirme işleminin yapılacağı ana kadar adres ve durumları tespit edilemeyenler ya da bu süre zarfında tahakkuk eden aidat borçlarını ödemeyenlerin üyeliği yönetim kurulu kararıyla askıya alınır.” Aynı yönetmeliğin yedinci paragrafındaki “Vergi mükellefiyetinin terkin edildiğinin tespiti nedeniyle üyeliği askıya alınanlardan, üyeliğinin askıya alınmasına ilişkin yönetim kurulu kararını takip eden yılbaşından itibaren iki yıl içerisinde vergi mükellefiyeti yeniden tesis edilmeyenler 6102 sayılı Kanun ve Ticaret Sicili Yönetmeliği çerçevesinde gerekli işlemlerin yapılması için yönetim kurulunun teklifi ve meclisin kararıyla ilgili ticaret sicili müdürlüğüne bildirilir. Bu bildirimi takip eden ayın ilk günü itibarıyla oda kayıtları silinmiş sayılır.”Hükmü uyarınca vergi mükellefiyet durumunun “terk” olması nedeniyle üyeliği askıya alınanların Oda üyeliği süreç sonunda silinecektir. Kayıtlarımızda vergi mükellefiyet durumu “terk” olarak gözüken ancak fiilen “faal” olan üyelerin veya kayıt silme süreci sonuna kadar geçecek olan zamanda faaliyete geçen üyelerin, Gelir İdaresi Başkanlığı’nın web sitesinden (www.gib.gov.tr) temin edilecekleri vergi mükellefiyet durum belgesini bilgiguncelleme@izto.org.tr adresinden Odamıza ivedi olarak bildirmeleri gerekmektedir. Firmanızın faaliyeti devam etmiyorsa Ticaret Sicili Müdürlüğü’nde tescille kapanış işlemlerinizi yaptırmanız gerekmektedir. Saygılarımızla... Detay için tıklayınız.
KAPAT X